Inkl. moms |   Exkl. moms
Facebook Följ oss på Facebook
Shoppen » Tillbehör till skivspelare » Nålar till skivspelare

Nålar till skivspelare

Det finns väldigt många olika nålar till skivspelare. Att samma nål kan finnas under flera namn eller fabrikat gör det än svårare att veta vilken nål som passar till just din skivspelare.

Sök efter din pickup
Det säkraste är om du vet vad din pickup har för beteckning. Under den blå fliken anger du fabrikat och modell och får fram en lista på de nålar som passar till din pickup. Det kan finnas många olika alternativ, ibland är det stor skillnad mellan nålarna som visas, med stor uppgraderingspotential och ibland är det bara olika färg på plasten.

Jag vet inte vad jag har för pickup
Om du inte vet vad det sitter för någon pickup på din spelare så kan du byta till den röda fliken och söka fram din skivspelare genom att välja fabrikat och modell. Då kommer den eller de nålar som normalt sitter på din spelare att visas. Titta noga på bilderna så att det blir rätt, det är inte ovanligt att spelare har fått andra pickuper under årens gång eller att de tom såldes med andra pickuper.

Det står något här...
Om det finns någon beteckning på din pickup eller nål kan du söka i fritextsökningen under den blå fliken. Det fungerar även att söka på nålens färg.

Jag hittar inte!
Om du inte hittar rätt bland alla nålar kan du skicka ett mail till oss. Ofta kan vi hitta rätt nål om vi får skivspelarens fabrikat och modell. Om du skickar med en bild på pickupen ökar chansen att det blir rätt.

Klicka här om du har svårt att  hitta rätt nål

Läs mer om nålbyte i Tips & Fakta

MP-100.jpg Hel pickup och pickupnål

Pickupmodell

Skivspelare

Börja genom att välja flik beroende på om du vet vad du har för pickupmodell eller skivspelare.