Svalander Audio AB

Svalander Audio AB är ett litet familjeföretag med fokus på produkter för välljud. Vår försäljning sker genom vår webshop, via mail och telefon.

Vi har specialiserat oss på produkter som hjälper dig att ta fram det bästa ur din anläggning. Det kan vara spikes, fötter, kablar, kontakter och välinspelade CD. Produkter för vinyllyssnaren är en annan stor del av sortimentet och vi lagerhåller till exempel nålar, pickuper, remmar, fickor för skivförvaring och mycket mer. Vi vill även hjälpa gör-det-självaren att hitta komponenter och tillbehör som annars är svåra att hitta och i vår avdelning Tips och Fakta har vi samlat information som är värdefull för den som bygger eller modifierar sin anläggning.

Huvudkontoret låg förr i Åkersberga men numera sköts allting från våra lokaler i Västerås där vi även har vårt lager.

Företaget sysselsätter idag tre personer på heltid och en på deltid. Vi vill alltid hjälpa våra kunder men ibland är belastningen på telefon allt för hög och det kan vara svårt att komma fram. E-mail är alltid ett säkert sätt att nå oss.

Som bekant finns det inga genvägar till det perfekta ljudet, men vår ambition är att våra kunder skall komma en bra bit på väg med hjälp av våra produkter.