Nytt på Svalander.se

2017-05-16
EC Living RENA S-1

EC Living - RENA S-1

Electrocompaniets lifestile-serie EC Living är resultatet av tidlös scandinavisk design och 40 års erfarenhet av produktutveckling och jakt på den perfekta ljudåtergivningen.

RENA S-1 är en nätverksstreamer med inbyggd DAC för dig som på ett enkelt sätt vill uppdatera din befintliga anläggning med en modern signalkälla till en låg kostnad. RENA S-1 kan även kompletteras med den aktiva högtalaren TANA L-1 för att bygga upp ett trådlöst system.

Läs mer om EC Living RENA S-1

 

2017-05-09
Rega Wall Bracket

Rega vägghylla

För att matcha de nya lättare spelarna från Rega har man nu tagit fram en ny vägghylla i aluminium.

Den nya hyllan är tillverkad av laserskuren aluminium som har  bockats till en mycket styv och stark konstruktion, vilket har reducerat vikten med mer än hälften.

En nyhet är två justerskruvar i hyllans nederkant som kan tilta hyllan och kompensera en lutande vägg, så att man alltid kan få spelaren i våg.

Läs mer om Rega Vägghylla

 

2017-05-08
Furutech The Roxy-E

Furutech Slimline

Furutechs slimline-serie är framtagen för att användas tillsammans med dagens moderna och minimalistiska komponenter som genom det tillgängliga utrymmet begränsar vilka nätkablar som kan användas. Slimline-serien använder Furutechs IEC-kontakt FI-C15 som passar i tex Devialet.

Läs mer om Furutech The Odeon-E

Läs mer om Furutech The Roxy-E

 

2017-05-07
Furutech Jumper-B

Furutech Jumper

Jumpers är en ständig källa till problem. Många bättre högtalare har dubbla terminaler för att kunna köras Bi-Wire eller Bi-Amp men lösningen för att köra single-wire är ofta inte optimal.

Furutechs Jumper-serie är en bra lösning. Ledaren består av Alpha-OCC och trots att den har en kabelarea på hela 3,4 mm² är den mycket mjuk och följsam.

Läs mer om Furutech Jumper-B