Nytt på Svalander.se

2016-10-26
Furutech Monaco

Furutech Monaco

Furutechs skivdämpare är tillverkade i rostfritt stål, kolfiber och Furutechs prisvinnande Piezo-dämpmaterial som omvandlar rörelseenergi till värme.

Furutech Monaco är en mindre och lättare version av Furutech Monza, i första hand tänkt för skivspelare med fjädrande chassi eller med känsliga centrumlager.

Läs mer Furutech Monaco

 

2016-10-23
Rega Planar 3

Furutech La Source 103

La Source 103 är ett set med pickupanslutningskablar från Furutech.

Ledarna består av silverpläterad Alpha-OCC och i båda ändar hittar man Furutechs 4-punktskontakter i rodiumpläterad fosforbrons.

Läs mer Furutech La Source 103

 

2016-10-22
Rega Planar 3

Rega Planar 3

Utvecklingsarbetet av Planar 3 tog mer än två år och det medförde den största förändringen som "tre-modellen" någonsin gått igenom. Förändringen är så stor att det bara är två komponenter finns kvar från föregångaren RP3.

Planar 3 finns både utan pickup och som värdepaket med Elys 2.

Läs mer Rega Planar 3

 

2016-10-15
Furutech Nanoflux Speaker

Furutech SK-Filter

Statisk elektricitet är ett ständigt problem när man spelar vinyl. SK-Filter från Furutech är ett effektiv sätt att bli av med problemet.

SK-filtret är uppbyggt runt materialet Thunderon®, vilket får laddningarna på skivans yta att urladdas ut i atmosfären genom sk Corona-discharge.

Läs mer Furutech SK-Filter

 

2016-10-12
Furutech Nanoflux Speaker

Furutech Nanoflux Speaker

Nu finns NanoFlux i högtalarutförande.

Genom att kombinera Furutechs välkända Alpha-OCC och deras effektiva signalförbättrare Nano Liquid så skapade man en ny superledare, Alpha Nano-OCC.

Leadrna i Nanoflux Speaker har en kabelarea på hela 6,5 mm².

Läs mer Furutech Nanoflux Speaker

 

2016-10-03
Supra Phono 2

Supra Phono 2

Supra Phono 2 är en kabel som är framtagen specifikt för att användas där signalen är som känsligast, mellan pickupen och RIAA-stget. Kabeln lanserades i samband med Supras 40-årsjubileum.

Läs mer Supra Phono 2