Inkl. moms |   Exkl. moms
Facebook Följ oss på Facebook
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Shoppen » Tillbehör till skivspelare » Skivtvättar » Ultraljudstvättar

Ultraljudstvättar

Visste du att alla CD har ett skikt av ett vaxliknande ämne från tillverkningen?

För att CD:n ska släppa från formen vid tillverkningen har hela skivan ett skikt av ett vaxliknande ämne. Detta finns kvar när du köper din nya CD, även på "spelytan". När man blir av med det blir ljudet mera detaljerat. Bäst kan det beskrivas som att köra runt med en vindruta som inte är ren. Man ser men man ser inte optimalt.

Tvätt med ultraljud är helt beröringsfri och riskerar därmed inte att skada eller repa CD:n. Man använder vanligt ljummet vatten och en droppe diskmedel. Skölj gärna efter med vatten från kranen. Man kan snabba på torkningen genom att låta CD:n ligga på en ren handduk och vända den. Resultatet blir en skinande ren CD som låter bättre.

Självklart kan man tvätta mycket annat än CD i en ulraljudstvätt. Allt som tål vatten kan med fördel tvättas, smycken, klockor och verktyg är bara några exempel.

|
Sortera: Ultraljudstvättar
CD-hållare till Ultraljudstvätt, Ultraljudstvättar CD-hållare till Ultraljudstvätt, Ultraljudstvättar CD-hållare till Ultraljudstvätt, Ultraljudstvättar CD-hållare till Ultraljudstvätt, Ultraljudstvättar CD-hållare till Ultraljudstvätt, Ultraljudstvättar
CD-hållare till Ultraljudstvätt
Utförsäljning, Normalpris 29 kr
Slutsåld Slutsåld
Pris: 29,00 kr
Antal: