Inkl. moms |   Exkl. moms
Facebook Följ oss på Facebook
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Shoppen » Tillbehör till skivspelare » Pickupnålar

Pickupnålar

Det finns väldigt många olika typer och fabrikat av pickuper till skivspelare. Många nålar finns dessutom under många olika namn och därför är det svårt att veta vilken nål som passar till just din skivspelare.

Sök efter din pickup
Om du vet vad du har för pickup så kan du söka fram din pickup under den blå fliken. Ange fabrikatet och modellen på din pickup i vallistorna så kommer de nålar som passar till din pickup fram

Jag vet inte vad jag har för pickup
Om du inte vet vad det sitter för någon pickup på din spelare så kan du byta till den röda fliken och söka fram din skivspelare genom att välja fabrikat och modell. Då kommer den eller de nålar som normalt sitter på din spelare att visas. Titta noga på bilderna så att det blir rätt, det är inte ovanligt att spelare har fått andra pickuper under årens gång eller att de tom såldes med andra pickuper.

Det står något här...
Om det finns någon beteckning på din pickup eller nål kan du söka i fritextsökningen under den blå fliken. Det fungerar även att söka på nålens färg.

Jag hittar inte!
Om du inte hittar rätt bland alla nålar kan du skicka ett mail till oss. Ofta kan vi hitta rätt nål om vi får skivspelarens fabrikat och modell. Om du skickar med en bild på pickupen ökar chansen att det blir rätt.

Klicka här om du har svårt att  hitta rätt nål

Läs mer om nålbyte i Tips & Fakta

MP-100.jpg Hel pickup och pickupnål

Pickupmodell

Skivspelare

Börja genom att välja flik beroende på om du vet vad du har för pickupmodell eller skivspelare.